Annonce

LIVSSTIL | Sådan skaber jeg spa-følelse derhjemme

Dove-Caroline

I et travlt familieliv kan det føles som den største luksus bare at kunne lukke døren til badeværelset og tage et langt bad og tage sig godt af sin hud.

Carolina er på barsel, og der er fuld knald på derhjemme i det travle børnefamilieliv. Så hun nyder virkelig at trække stikket for en stund og tage sig tid til lidt selvforkælelse.

– Især på stressede morgener så er det rigtigt rart at kunne lukke døren, tage et varmt bad og tage bodyshampooen frem – og når så den dér duft kommer frem, og den ligesom lægger sig i rummet sammen med dampen, så kan det godt føles lidt som sådan et spaophold.

Carolina har tør hud, så for hende er det ekstra vigtigt, at de produkter hun bruger i badet, plejer og fugter hendes hud.

– Når jeg har brugt Dove-showergelen, så føles min hud helt vildt dejligt silkeblød, og som om den har fået den fugt, den skal have.

LÆS OGSÅ: SKØNHED | 6 DIY ansigtsmasker med honning

Danske kvinder tester*

På femina har de fået 200 kvinder til at teste en række af Doves produkter derhjemme. De har blandt andet testet Dove Deeply Nourishing Body Wash ligesom Carolina.

Dove-kvinder-tester
* Undersøgelsen er foretaget med 200 danske kvinder rekrutteret via femina.dk i 2017. De testede Dove Deeply Nourishing Body Wash hver dag i 7 dage.

Silkeblød hud – Sådan!

Dove Deeply Nourishing Body Wash er en fugtgivende shower-creme med ¼ fugtighedscreme, som tilfører huden næring og er med til at bevare dens fugtbarriere. Og så giver den et lækkert skum, der ikke bare renser huden, men også plejer med gode næringsstoffer.

Dove-deeply-nourishing-body-wash

LÆS OGSÅ: LIVSSTIL | Det her giver mig frihed til at yde 100 %

LÆS ALT OM