Annonce

GUIDE | Hvilken type bh skal du vælge?

Bh-guide: Hvilken type bh skal du vælge?

Push-up, ekstra støtte eller mere fyld til din barm? Den helt rigtige bh med den rigtige pasform gør ikke bare din barm smukkere, men får også tøjet til at sidde bedre på din krop. Følg guiden her og find den helt rigtige bh til dig!

Find den helt rette bh

Den rette bh findes - det gælder bare om at blive guidet i den rigtige retning for at finde den! Vi guider dig her igennem fire forskellige bh-typer, der hver kan tilfredsstille de behov din barm og dit outfit måtte have.

Bh med push-up

Push-up-bh’en giver ekstra volumen og en fantastisk kavalergang. Den skubber op nedefra og fra siden og er det perfekte valg, hvis du gerne vil give mere fylde til din barm.


Airy Sensation, bh med push-up, A-D 70-85, 399 kr. Købes online HER

LÆS OGSÅ: MODE | Er du klar til at elske pastelfarver?

Bh med shape-up

Shape-up-bh’en giver barmen en flot, velformet silhuet. Shape-up-bh’en kommer med Magic Wire – en superfleksibel plasticbøjle, som støtter uden at mærkes. Fås op til en G-skål og er velegnet til den større barm.


Magic Boost, bh med shape-up, B-D 70-90, E-F 70-85, G 70-80, 449 kr. Købes online HER

Bøjle-bh

Bøjle-bh’en leverer god støtte og er derfor ideel for dig, der har en lidt større barm. Bøjlen støtter under brystet og hjælper samtidig med at forme og afrunde. Kan vælges med og uden fyld.


True Shape Sensation, bh med bøjle og fyld. B-E 70-85, 399 kr. Købes online HER

Minimizer

En minimizer-bh gør, at din barm ser mindre ud. Den specialdesignede bh reducerer barmen optisk med en hel størrelse. Bh’en har ekstra brede stropper, der giver optimal støtte og komfort.


True Shape Sensation, bh med minimizereffekt, C-G 70-95, 399 kr. Købes online HER

Tip!
Er du i tvivl om din bh-størrelse, kan du altid gå ind i den nærmeste Triumph-butik, hvor du kan blive målt og få hjælp til at finde den rigtige størrelse og pasform.

Find endnu mere smukt undertøj på triumph.dk

LÆS OGSÅ: TREND | 5 farver du ikke kommer uden om denne sæson