Annonce

Anne Axholm: Jeg vil ikke se ældre ud, end jeg er

Jeg vil ikke se ældre ud, end jeg er
PP-IME-DNK-0088

Spændstig, blød hud uden grove streger. Det er INs chefredaktørs mål – og nu er hun et skridt tættere på.

INs chefredaktør, Anne Axholm (48 år), er stor fan af opstrammende fugtmasker, nærende serum og fugtgivende cremer. Så da hun første gang tog imod udfordringen fra Imedeen om at teste hudpleje i tabletform, var hun meget skeptisk over for, hvorvidt tabletterne kunne gøre en forskel.

Men det gjorde Imedeen – og egentlig gik det først rigtigt op for Anne, da hun mærkede virkningen på sin hud, et par måneder efter de sidste tabletter var spist.

– Lige pludselig føltes min hud som en uldtrøje, der var et nummer for lille: stram, ru og ubehagelig, fortæller hun.

Anne Axholm forsøgte i første omgang at genfinde den bløde hud ved hjælp af flere cremer. Hun smurte et ekstra lag dagcreme på, inden hun gik ud af døren. Hun puttede ekstra serum under natcremen. Men den tørre fornemmelse 'indefra' forsvandt ikke.

Det gik op for hende, at det, hendes hud nok manglede, var Imedeen.

LÆS OGSÅ: Vinterbadning - sådan kommer du i gang

– Der gik tre uger, før den stramme følelse forsvandt, og huden igen føltes spændstig, som den plejede på indersiden. De små linjer blev igen mindsket, og jeg kunne genkende mig selv i spejlet. For mig var det egentlig først, da jeg stoppede, at jeg virkelig mærkede virkningen af Imedeen, siger Anne.

Klokken slår, og tiden går. Derfor tager Anne Axholm igen Imedeen hver morgen sammen med vitaminpillen – og nu får hun igen det gode grundlag af fugt med Imedeen.

Hudpleje i tabletform indeholder næringsstoffer som fiskeproteiner, C-vitamin og zink og arbejder indefra i hudens dybere lag, hvor ældningsprocessen ofte begynder. Tiden sætter sine spor, men nu hjælper Imedeen igen huden indefra, så de fine linjer og rynker synes mindre.

– Ikke fordi jeg skal se yngre ud, end jeg er, men fordi jeg helst ikke vil se ældre ud, end jeg faktisk er, siger Anne Axholm.

Du kan læse mere om Imedeen på Imedeen.dk

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

 

LÆS ALT OM